Opel Corsa

Opel Corsa leasen

Benzine

5

Bijtelling:

De nieuwe Opel Corsa leasen bij AutoLeaseCenter betekent voordelig rijden met flexibele contractmogelijkheden. De Corsa heeft een design waar u direct voor valt, dankzij zijn geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen. De auto is standaard uitgerust met airconditioning, full map navigatie en park distance control achter. Private lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Opel Corsa leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Uw voordelen

Gratis No-Claim;
Gratis verlagen eigen bijdrage;
Gratis schadeverzekering inzittenden.

Leaseprijzen Opel Corsa

U kunt nu de nieuwe Opel Corsa leasen tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Opel Corsa inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Opel Corsa leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 279,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1398cc
  • Vermogen90pk
  • Gewicht1063kg
  • CarrosserieHatchback