Opel Astra private lease

Opel Astra private lease

Benzine

5

Bijtelling:

Opel Astra private lease kan voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter. De totaal vernieuwde Opel Astra is het voorbeeld in zijn klasse. De Opel Astra is voorzien van allerlei technische hoogststandjes en ziet er zowel van buiten als binnen zeer fraai uit. AutoLeaseCenter maakt de nieuwe Opel Astra bereikbaar voor een breed publiek. De Opel Astra private lease aanbieding geeft u de mogelijkheid om de Opel Astra voor een vast bedrag per maand te rijden zonder investering vooraf.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Opel Astra private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken. U kunt via de website ook meteen de bijbehorende maandbedragen zien.

UW VOORDELEN:

Slechts 1,- euro borg bij deze bestellingen;
Geen meerprijs bij 5 of minder dan 5 schadevrije jaren.

Leaseprijzen Opel Astra private lease:

U kunt nu de Opel Astra private lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Opel Astra inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,11  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Opel Astra private lease:
Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven en dit hebben wij ook voor u gedaan bij de Opel Astra.

Contract en auto-opties:
Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, reparatie, wegenbelasting, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€339,00
€ 299,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen105 pk
  • CarrosserieHatchback