Nissan QashQai leasen

Nissan Qashqai leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Nissan Qashqai leasen!

Nu tijdelijk met gratis Design Pack! De Nissan Qashqai leasen kan nu snel, voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter! Lease nu de Nissan Qashqai en geniet van zijn fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Deze unieke crossover heeft de perfecte mix van het stijlvolle design met efficiënte aerodynamica. Door de geavanceerde technologie maakt u iedere reis uniek en zorgt voor een rustige en zelfverzekerde rit. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Nissan Qashqai? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Zeer snel leverbaar!

Leaseprijzen private lease Nissan Qashqai

U kunt nu de Nissan Qashqai private lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Nissan Qashqai leasen inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen. Nu tijdelijk met gratis Design Pack!

Kilometerbundels en looptijd

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Nissan Qashqai leasen

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u andere private lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.
Heeft u nog vragen over deze aanbieding voor de Nissan Qashqai Private lease of over private lease in zijn algemeen, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 399,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.2
  • Vermogen115 PK
  • Gewicht1250 KG
  • CarrosserieHatchback