Nissan Micra

Nissan Micra leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Nissan Micra leasen en voordelig rijden in de leaseauto van het jaar? Lease dan nu de Nissan Micra zeer voordelig bij AutoLeaseCenter uw leasespecialist! Door een combinatie van elegantie lijnen en sportieve uitstraling beschikt de auto over een prachtig design! Snel even een paar boodschappen doen of met vrienden op vakantie? Het kan allemaal met de nieuwe Nissan Micra! Wij bieden de Nissan Micra aan in verschillende uitvoering. Beide uitvoeringen zijn tevens zeer rijk uitgerust. Nissan Micra Private lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

De nieuwe Nissan Micra uitgeroepen tot leaseauto van het jaar!!

Lease nu de Nissan Micra bij PriveLeaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Nissan Micra? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Uw voordelen

Gratis No-Claim;
Gratis verlagen eigen bijdrage;
Gratis schadeverzekering inzittenden.

Leaseprijzen Nissan Micra private lease:

U kunt nu de Nissan Micra leasen tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Nissan Micra inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage/looptijden Nissan Micra:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Nissan Micra private lease:

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract/opties Nissan Micra:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, wellicht hulp nodig met het samenstellen van uw Nissan Micra? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150, mailen kan ook via info@autoleasecenter.nl!

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€302,00
€ 265,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud0.9 cc
  • Vermogen90 pk
  • Gewicht1.001 kg
  • CarrosserieHatchback