Nieuwe Suzuki Swift

Nieuwe Suzuki Swift

Benzine

5

Bijtelling:

Nieuwe Suzuki Swift leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu zeer voordelig & flexibel met de nieuwe Suzuki Swift aanbieding van AutoLeaseCenter! Met ons uitgebreide aanbod van merken en modellen kunt u ongetwijfeld een auto vinden die bij u past. Wij bieden de nieuwe Suzuki Swift aan in de Boosterjet Select uitvoering en de  DualJet Select CVT (automaat) uitvoering. Beide uitvoeringen zijn tevens zeer rijk uitgerust! Met private lease wordt u geheel ontzorgd! De nieuwe Suzuki Swift leasen geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Suzuki Swift? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN
Gratis No-claim;

Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen nieuwe Suzuki Swift:

U kunt de nieuwe Suzuki Swift rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de nieuwe Suzuki Swift inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden nieuwe Suzuki Swift:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€264,00
€ 259,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud998 cc
  • Vermogen112 pk
  • Gewicht875 kg
  • CarrosserieHatchback