Nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwe Nissan Qashqai

Benzine

5

Bijtelling:

Nieuwe Nissan Qashqai leasen? Het kan voordelig en flexibel met de nieuwe Nissan Qashqai aanbieding van AutoLeaseCenter! Een prachtige hatchback met een oneindig design! De nieuwe Nissan Qashqai beschikt over een hogere instap hetgeen de auto onder de aandacht brengt bij een breed publiek. De nieuwe Nissan Qashqai bieden wij u aan in de N-Connecta uitvoering en de N-Connecta X-tronic uitvoering, die beiden zeer luxe zijn uitgevoerd. Met private lease wordt u dus geheel ontzorgd! De Nissan Qashqai geeft u dus ruimte zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Nissan Qashqai? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN
Gratis No-claim;

Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen nieuwe Nissan Qashqai:

U kunt de nieuwe Nissan Qashqai rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de nieuwe Nissan Qashqai inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden nieuwe Nissan Qashqai:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 435,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.197 cc
  • Vermogen115 pk
  • Gewicht1.250 kg
  • CarrosserieHatchback