Nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwe Nissan Qashqai leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Rijden in de nieuwe Nissan Qashai? Lease dan nu de nieuwe Nissan Qashqai N-Connecta zeer voordelig, flexibel en snel bij AutoLeaseCenter! De Nissan Qashqai is een van de populairste SUV’s in zijn segment. Het stoere uiterlijk en de hogere zit maken deze auto een aantrekkelijke uitvoering voor verschillende doelgroepen. Met private lease kunt u al tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in deze fantastische auto. Lease de nieuwe Nissan Qashqai N-Connecta en rij zonder zorgen! Alleen de brandstof hoeft u dan nog maar zelf te betalen. Private lease Nissan Qashqai geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Nissan Qashqai? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen nieuwe Nissan Qashqai:

U kunt de nieuwe Nissan Qashqai rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Nissan Qashqai inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden nieuwe Nissan Qashqai:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,11 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen nieuwe Nissan Qashqai:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 459,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat Handgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.197 cc
  • Vermogen115 pk
  • Gewicht1.250 kg
  • CarrosserieSUV