Nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwe Nissan Qashqai leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Nu de nieuwe Nissan Qashqai flexibel bij | AutoLeaseCenter |Rijden in de nieuwe Nissan Qashai? Lease dan nu de nieuwe Nissan Qashqai N-Connecta zeer voordelig, flexibel en snel bij AutoLeaseCenter! De Nissan Qashqai is een van de populairste SUV’s in zijn segment. Het stoere uiterlijk en de hogere zit maken deze auto een aantrekkelijke uitvoering voor verschillende doelgroepen. Met private lease kunt u al tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in deze fantastische auto. Lease de nieuwe Nissan Qashqai N-Connecta en rij zonder zorgen! Alleen de brandstof hoeft u dan nog maar zelf te betalen. Private lease Nissan Qashqai geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Nissan Qashqai? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen nieuwe Nissan Qashqai:

U kunt de nieuwe Nissan Qashqai rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Nissan Qashqai inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd
Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen
Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties
Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€459,00
€ 439,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.197 cc
  • Vermogen115 pk
  • Gewicht1.250 kg
  • CarrosserieSUV