Nieuwe Citroën C3 Private lease

Nieuwe Citroen C3 Private lease Feel

Benzine

5

Bijtelling:

Nieuwe Citroën C3 Private lease

Kies voor de nieuwe Citroen C3 private lease! Deze fraaie compacte auto past uitmuntend in de huidige tijd met haar vlotte design en prachtige Airbumps® element. De nieuwe Citroen C3 Private lease is een stoere doch elegante auto met een super karakter. Door de toegepaste materialen is de auto goed beschermd tegen (zon)licht, krassen, water en veroudering. Kortom: een auto waar u graag in gezien wilt worden!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Citroën C3 private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen nieuwe Citroën C3 private lease:

U kunt nu de nieuwe Citroën C3 private lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de nieuwe Citroën C3 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd nieuwe Citroën C3 private lease:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen nieuwe Citroën C3 private lease:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade, Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw en Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijk tarief.

Mogelijk is een waarborgsom als zekerheidsstelling van toepassing (met een maximum van drie maal het maandbedrag) maar vanzelfsprekend kan het ook lager of nihil zijn!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of onze Facebookpagina. Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€299,00
€ 245,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.2
  • Vermogen82 PK
  • Gewicht955
  • CarrosserieHatchback