Citroën C3 met navigatie leasen

Nieuwe Citroën C3 met navigatie leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg! en tot en met 28 mei zelfs een gratis Schadeverzekering Inzittenden.

 Een auto waar u op slag verliefd op wordt! De nieuwe Citroën C3 mét navigatie heeft een uniek vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. Met de nieuwe Citroën C3 met navigatie onderscheidt u zich en laat u zien dat u met de tijd meegaat!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen en de Citroën C3 met navigatie leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen privelease Citroën C3 met navigatie

Tijdelijk maar € 1,- borg! U kunt nu de Citroën C3 met navigatie leasen tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Citroën C3 met navigatie inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Citroën C3 met navigatie

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,08  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen privelease Citroën C3 met navigatie

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Let op, tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€289,00
€ 259,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Vermogen82pk