Mazda-MX-5

Mazda MX-5

Benzine

2

Bijtelling:

Nieuwe Mazda MX-5 leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu zeer voordelig & flexibel met de nieuwe Mazda MX-5 aanbieding van AutoLeaseCenter! Met ons uitgebreide aanbod van merken en modellen kunt u ongetwijfeld een auto vinden die bij u past. De nieuwe Mazda MX-5 is gebouwd vanuit het klassieke roadsterrecept: een relatief laag gewicht, de motor vlak achter de vooras en aandrijving op de achterwielen. Een echte auto wanneer u voor uw plezier de weg op gaat. 

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de nieuwe Mazda MX-5? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN
Gratis No-claim;

Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen nieuwe Mazda MX-5

U kunt de nieuwe Suzuki Swift rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de nieuwe Mazda MX-5  inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden nieuwe Mazda MX-5

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€429,00
€ 399,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurArctic White Solid
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1496
  • Vermogen131
  • Gewicht950