Mazda 2 privatelease

Mazda 2 privatelease

Benzine

5

Bijtelling:

Mazda 2 privatelease, een verfijnde en complete hatchback. Een complete auto met een stijlvolle motor en een stijfvol interieur. Kortom een mooi design, goede prestatie en een pro-actieve veiligheid. Jij wilt toch ook het beste! Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Mazda 2 privatelease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Mazda 2 privatelease

U kunt nu de Mazda 2 privatelease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Mazda 2 privatelease inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd Mazda 2 privatelease

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Mazda 2 privatelease

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Mazda 2 privatelease

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 279,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • KilometerNieuw
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.5
  • Vermogen75 of 90 pk (afhankelijk van uitvoering)
  • Gewicht945-950 kg. (afhankelijk van uitvoering)