Kia Stonic private lease Economy Line

Kia Stonic private lease Economy Line

Benzine

5

Bijtelling:

Kia Stonic private lease Economy Line

Zonder twijfel gooit Kia met de Stonic hoge ogen.  Een stoere compacte crossover met goede prestaties. Fraai uitgevoerd design, lekker sportief met slimme features.  Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Kia Stonic private lease Economy Line? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Kia Stonic private lease Economy Line

U kunt nu Kia Stonic private lease Economy Line rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd 

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Kia Stonic private lease Economy Line

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.  Momenteel beschikbaar in de Economy Line maar ook:

– Kia Stonic 1.2 MPi 62kW Comfort Plus Line Navigator

Kia Stonic 1.0 T-GDI 88kW Comfort Plus Line Navigator

Contract en auto-opties 

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog andere privelease aanbiedingen bekijken dan de Kia Stonic private lease Economy Line? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden

Ga direct naar Upgrade modellen:
Kia Stonic 1.2 MPi 62kW Comfort Plus Line Navigator

- Kia Stonic 1.0 T-GDI 88kW Comfort Plus Line Navigator

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 309,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Gewicht1045 kg
  • CarrosserieHatchback