Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 wagon leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Rijden in de nieuwe Hyundai Stationwagon? Lease dan de Hyundai i30 Wagon zeer voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter! De Hyundai i30 Wagon is de grote broer van de Hyundai i30. De nieuwe Hyundai wagon beschikt over indrukwekkende technologieën en biedt u een zee aan ruimte. De Hyundai i30 Wagon heeft een bagageruimte van maar liefst 602 liter inhoud! Met zijn stijlvolle design en dynamische rijeigenschappen is de auto een genot om in te rijden. Private lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Lease nu de Hyundai i30 Wagon bij PriveLeaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Hyundai i30 Wagon? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Uw voordelen

Standaard korte looptijd van 36 maanden;
Geen meer prijs bij de schadevrije jaren;
Slechts 1,- euro borg.

Leaseprijzen Hyundai i30 Wagon:

U kunt de Hyundai i30 Wagon nu rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Hyundai i30 Wagon inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Hyundai i30 Wagon:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,08 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Hyundai i30 Wagon:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 299,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud998 cc
  • Vermogen120 pk
  • Gewicht1.320 kg
  • CarrosserieStationwagon