Hyundai i20

Hyundai i20 leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Snel en voordelig een auto leasen? Lease dan de Hyundai i20 en profiteer nu van de zeer scherpe actietarieven bij AutoLeaseCenter! Door een combinatie van elegantie lijnen en sportieve uitstraling beschikt de auto over een prachtig design! Snel even een paar boodschappen doen of met vrienden op vakantie? Het kan met de vernieuwde Hyundai i20! Ook de Hyundai i20 beschikt net als de Hyundai i10 over een economische motor waardoor u zeer zuinig rijdt. Private lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Lease nu de Hyundai i20 bij PriveLeaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Hyundai i20? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Uw voordelen

Standaard korte looptijd van 36 maanden;
Geen meer prijs bij de schadevrije jaren;
Slechts 1,- euro borg.

Leaseprijzen Hyundai i20:

U kunt de Hyundai i20 rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Hyundai i20 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Hyundai i20:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,07 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Hyundai i20:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€258,00
€ 239,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud998 cc
  • Vermogen100 pk
  • Gewicht1.040 kg
  • CarrosserieHatchback