Hyundai i10

Hyundai i10 leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Nu ook de Hyundai i10 voordelig, snel en flexibel bij AutoLeaseCenter! De nieuwe Hyundai i10 is een plaatje, zowel binnen als buiten! De afmetingen van de Hyundai i10 zorgen ervoor dat het een perfecte stadsauto is maar ook op de snelweg kom je met deze auto veilig van A naar B! Tevens beschikt de Hyundai i10 over een zeer economische motor waardoor u bijna vergeet dat tanken zo af en toe ook moet gebeuren. Met private lease heeft u het voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag en na afloop van het contract bestelt u gewoon weer een nieuwe.

Nu de Hyundai i10 leasen bij PriveLeaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Hyundai i10? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

LET OP: DIT BETREFT EEN ACTIE OP VOORRAADAUTO’S……. DUS OP=OP

Uw voordelen

Standaard korte looptijd van 36 maanden;
Geen meerprijs bij de schadevrije jaren;
Slechts 1,- euro borg.

Leaseprijzen Hyundai i10:

U kunt nu de Hyundai i10 rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Hyundai i10 inclusief BTW. De auto en contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Hyundai i10:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,06 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Hyundai i10:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€187,00
€ 169,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen66 pk
  • CarrosserieHatchback