Ford Mondeo

Ford Mondeo Titanium leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Nu ook de Ford Mondeo voordelig & flexibel bij AutoLeaseCenter! Lease nu de Ford Mondeo en rij met plezier over de wegen! Met zijn vlotte combinatie van sportieve design, opvallende interieur is de Ford Mondeo een parel in zijn soort. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Ford Mondeo? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op.

Uw voordelen

Gratis No-Claim;
Gratis verlagen eigen bijdrage;
Gratis schadeverzekering inzittenden.

Leaseprijzen Ford Mondeo:

U kunt nu de Ford Mondeo leasen tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Ford Mondeo inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage/looptijd Ford Mondeo:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Ford Mondeo:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract/opties Ford Mondeo:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, wellicht hulp nodig met het samenstellen van uw Ford Mondeo? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150, mailen kan ook via info@autoleasecenter.nl!

 

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 515,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.499 cc
  • Vermogen160 pk
  • Gewicht1404 kg
  • CarrosserieStationwagon