Fiat 500C

Fiat 500C leasen

Benzine

3

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!

De Fiat 500C Cabrio is een unieke, trendy en vlotte auto. Hij is tot in detail op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Daarnaast beschikt hij over een standaard elektrisch bedienbare cabriokap. Hebt u interesse in het leasen van deze prachtige auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar zelf de Fiat 500C Cabrio.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Fiat 500C? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Fiat 500C

U kunt nu de Fiat 500C leasen tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Fiat 500C private lease inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Fiat 500C leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Fiat 500C

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Fiat 500C leasen

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze  Facebook pagina eens. 

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€264,00
€ 249
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud875
  • Vermogen80
  • Gewicht945
  • CarrosserieHatchback