Citroen C3 private lease

Citroën C3 private lease

Bijtelling:

Citroën C3 private lease

Er waait een frisse wind in de wereld van de compacte auto’s. De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd. Met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps doet hij niet onder zijn concurrenten. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Citroën C3 private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:

  • Gratis no-claim;
  • Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
  • Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Citroën C3 private lease

U kunt nu Citroën C3 rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd 

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties 

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog andere privelease aanbiedingen bekijken dan de Citroën C3 private lease? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden!

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 259,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • Motorinhoud1199
  • Vermogen82pk
  • Gewicht1063
  • CarrosserieHatchback