Citroen C1 leasen

Citroen C1 leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Citroen C1 leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu wel heel voordelig & flexibel met de Citroen aanbieding van AutoLeaseCenter! Met private lease kunt u deze auto zonder investering vooraf zeer voordelig leasen. De Citroen heeft zeer goede rij-eigenschappen en is door zijn compacte vorm een zeer handelbare auto. Bij ons kunt u de Citroen C1 leasen in de Feel uitvoering met een gratis Pack Comfort erbij! Met private lease wordt u geheel ontzorgd. De Citroen C1 leasen geeft u dus ruimte zowel financieel als in de auto.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Citroen C1 leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis No-claim;
Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Citroen C1:

U kunt nu de Citroen C1 leasen tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Citroen C1 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Citroen C1:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-optie:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€228,00
€ 215,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud998 cc
  • Vermogen68 pk
  • Gewicht815 kg
  • CarrosserieHatchback