BMW X1

BMW X1 private lease

Benzine

5

Bijtelling:

BMW X1 private lease

De nieuwe BMW X1 overtuigt net als alle andere BMW X auto’s als een perfecte begeleider voor iedereen die dagelijks een nieuwe uitdaging zoekt. De SUV heeft krachtige lijnen en vormen met een flexibel interieur. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de BMW X1 private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen BMW X1 private lease

U kunt nu BMW X1 private lease tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd 

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties 

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog andere privelease aanbiedingen bekijken dan de BMW X1 private lease? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op! Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden!

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 499,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1499
  • Vermogen140
  • Gewicht1505
  • CarrosserieSUV